Bestelinformatie

Levertijden en verzending
Het boek wordt gepresenteerd op 26 september 2021. Vanaf de eerste week van oktober 2021 is het boek leverbaar. Wanneer u een order plaatst voor die tijd, dan zal het boek in de eerste week van oktober naar u verzonden worden. Ook de ansichtkaarten worden vanaf de eerste week van oktober 2021 verzonden.

Bij de bestelling van een boek of ansichtkaarten zullen wij ons best doen om deze binnen 2 à 3 werkdagen te verzenden. Binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bij de bestelling van een limited edition zal deze binnen 3 weken verzonden worden, aangezien deze eerst voor u gemaakt wordt. Heeft u een spoedbestelling neem dan contact met ons op via hiervandaan@gmail.com.

Bestellingen zullen verzonden worden met PostNL. Voor de limited edition ontvangt u een track & trace code.

Uw bestelling kunt u niet ruilen. Mocht het pakket beschadigd zijn aangekomen, neem dan contact op met hiervandaan@gmail.com en vermeld hierbij uw bestelnummer.

Betaalmethoden
U kunt betalen via iDeal, PayPal, Creditcard of Bankoverschrijving.

In het geval van Bankoverschrijving wordt uw bestelling pas verwerkt zodra de betaling binnen is op onze KNAB bankrekening. Vermeld bij betaling via Bankoverschrijving altijd uw bestelnummer (ook wel ordernummer genoemd). Ons IBAN rekeningnummer is NL09KNAB0259730726 ten name van Hiervandaan Kunst. BIC/Swift Code KNABNL2H.